fbpx

Referencer

Henrik Jensen - ( Skoda Octavia 1900TDI)

--   "Bilen kørte rigtigt godt på turen hjem, meget færre nedgearinger, tak for en dejlig dag. Ha' det godt! vh Henrik. "

 Lars Johansen - ( Honda FR-V)

--   "Tak fordi du holdte alt hvad du lovede Mikkel, bilen kører iøvrigt meget mere rent i motoren, så jeg har gået rundt med et stort smil siden i Mandags. -Lars J."

Michael Pedersen - ( Audi A3 2.0 TDI)

--   "Hold kæft hvor den trækker godt Mikkel! - Det var fedt at se den på rullefelt osse, vi ses sgu igen en anden gang kammerat!"

Anders Nielsen - ( BMW 530D)

--   "Min elskede 5ér  har i gennemsnit de sidste 14 dage kørt ca 2.1 km længere på literen, så jeg kan ikke sige andet end mange tak!"

 Johnny Fink- ( VW Golf TFSI)

--   "Nu har jeg fået lavet 3 biler ved dig, og bliver lige nødt til at skrive ,at jeg er stadig imponeret.  Men jeg håber altså at jeg har lyst til at beholde golfen lidt mere end et år den her gang, hehe "

  Svend Christensen ( Opel Vectra C 2.0 Turbo)

--   "Hej Mikkel. Tak for sidst, har fået varmen igen, griner. Vil bare lige sige at den kører som en drøm. Godt gået. Mhv Svend Christensen"

  Jens Rusbjerg (VW Golf 2.0 TDI)

--   "Jeg vil bare skrive at jeg havde en rigtig god dag nede ved dig på værkstedet, tak for kaffe, og PS, selv konen synes den kører bedre, så thumbs op!"

   Dennis Vittrup ( Citroen C5 HDI)

--   "Tak for nu kan vores Citroen endelig trække som den burde, jeg glæder mig til turen sydpå med campingvognen, det bliver sgu noget sjovere at bestige bakkerne i år!"

    Hans Jacobsen ( Renault Twingo 1.5 DCI 75hk )

--   "Jamen vi har har jo fået os en helt lille sportsvogn nu! Fedt du havde tid til at tjekke bilen igennem for fejl da vi var igang, god service!.

Jesper Gråkjær ( Peugeot 208 1.6 e-HDI)

-- "Bare lige en tilbagemelding på, at jeg er glad for, at der er kommet mere krudt i min Peugeot. Så tak for veludført arbejde.

Nikolaj  ( Audi A3 1800 Turbo )

-- "Det var en super oplevelse, god service, en flink fyr som virker til at ha god forstand på hvad han laver.

For flere referencer, følg med på vores Facebook-side.