Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

 

BESTIL TID HER

 

Spørgsmål: Min bil har ingen turbolader, kan i så godt tune den alligevel?

Svar: Mange biler, som f.eks VW Up!, Seat MII, eller Skoda Citi´Go, eller f.eks Volvo V40 2.4 140/170  findes i flere forskellige udgaver, men motoren er ens selvom hestekræfterne er forskellige, begrænsningen er simpelthen elektronisk. Fjerner vi den elektroniske begrænsning, og optimerer yderligere softwaren, kommer vi op over effekten på selv den “store” model.

Spørgsmål: Min bil er ikke på jeres liste, kan den godt tunes alligevel ?

Svar: I mange tilfælde kan din bil godt tunes alligevel, det er blot meget svært at holde disse lister opdaterede, så kontakt os gerne alligevel, og vi giver dig svar tilbage.

Spørgsmål:  Kan min motor holde til tuningen ?

Svar:  Ja, når din motor optimeres professionelt ved os, vil din motor kunne holde til det, da vi holder os inde for de grænse-værdier vi kender, så medmindre du bedre om en effekt som er helt urealistisk, vil der ikke være holdbarhedsproblemer med din motor.

Spørgsmål: Er der garanti på tuningen?

Svar: Vi giver garanti på at tuningen virker som den skal, vi kan dog ikke give motorgaranti på en brugt motor, ligsom f.eks VW, ikke kan give garanti på en gammel motor selvom alle service er overholdt. Hvis man fik brugt-motor-garanti ved optimering af sin motor, ville det være den eneste måde at opnå en garanti på sin brugte motor på. Trods det, vil en korrekt og professionel udført optimering af motoren, ofte føre til meget bedre motorgang, som er meget sundere for din motor, præcis som hvis man smører sin cykelkæde!.

Spørgsmål: Jeg vil gerne have mere effekt en hvad der står i oplysningerne på nettet.

Svar: Ved Stage3, bliver din bil tunet individuelt, så hvis du gerne vil have en Power tuning, så vælger du det, hvis du er typen der gerne vil have ekstra spark, giver vi den gerne f.eks 10-20% ekstra i forhold til hvad vi normalt tuner en bil til, vi tuner dog aldrig noget til så høj en effekt at det kan skade motoren.

Spørgsmål: Hvorfor tuner bilfabrikanterne ikke selv deres biler når nu det er så godt ?

Svar: Afgifter, og serieproduktion bevirker at producenterne ikke selv tuner bilerne til det de kan, på samme måde som man kan købe en Apple telefon med 16GB, og med 64GB, prisen er dobbelt så høj på den store model selvom produktionsprisen kun svinger med få kroner. NB mange biler bliver faktisk produceret 100% ens, og så bare solgt i forskellige effekt versioner.

Fik du svar på dine spørgsmål?

Hvis ikke, så hold dig ikke tilbage for at give et kald på Tlf: 22660864 eller skriv en mail til info@stage3.dk